Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Restricții de circulație astăzi pe autostrada Sibiu-Deva

Restricții de circulație astăzi pe autostrada Sibiu-Deva

Circulaţia pe autostrada A1 Sibiu - Deva va fi restricționată astăzi din cauza efectuării unor lucrări de reparaţii a suprafeței asfaltice, informează Agerpres.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni circulaţia este restricţionată pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la partea carosabilă, după cum urmează:

* km 286 - 285, sensul Deva către Sibiu, în zona localităţii Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu - trafic oprit pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, în interval orar 09,00 - 12,00;

* km 282 - 281, sensul Deva către Sibiu, în zona localităţii Apoldu de Jos, judeţul Sibiu - trafic oprit pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, în interval orar 12,00 - 15,00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie - sunt recomandările poliţiştilor.

Vizualizari: 980

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus