Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Șapte elevi și dascăli s-au infectat cu virusul SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore. Noi clase au cursurile suspendate

Șapte elevi și dascăli s-au infectat cu virusul SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore. Noi clase au cursurile suspendate

Alți 137 de elevi au intrat în sistem on line în urma îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2, anunță reprezentanții ISJ Sibiu. Este vorba despre șapte noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore, trei fiind elevi și patru cadre didactice.

În acest context, orele se desfășoară în sistem on line la clasa a I –a de la Școala Gimnazială Nr. 23 Sibiu unde un elev a fost confirmat pozitiv (16 elevi vor învăță în sistem online), la clasa a XII-a F de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu unde un elev a fost confirmat pozitiv (32 elevi vor învăță în sistem online) și la clasa a XII-a D de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu unde un alt elev a fost confirmat pozitiv (26 elevi vor învăță în sistem online).

De asemenea, la grupa mică de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 28 Sibiu, unde un cadru didactic a fost confirmat pozitiv (26 preșcolari vor învăță în sistem online), la grupele mică și mare de la Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” Sibiu unde un alt cadru didactic a fost confirmat pozitiv (45 preșcolari desfășurau cursurile în sistem online de vineri, 19 februarie), la clasa a II-a B de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu, unde tot un cadru didactic a fost confirmat pozitiv (29 elevi vor învăță în sistem online) și la clasa Pregătitoare – IV (învățământ simultan) de la Școala Primară Amnaș, fiind un cadru didactic confirmat pozitiv (8 elevi vor învăță în sistem on-line).

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 un număr de 12 cadre didactice (11 au desfășurat ore față în față) și 23 preșcolari și elevi (17 dintre ei au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

Astăzi, 22 februarie, în județul Sibiu un număr de 19.182 elevi (29,65%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistem on-line.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus