Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Scutul pădurii: Tânăr amendat cu 5.000 de lei pentru că transporta lemn furat

Scutul pădurii: Tânăr amendat cu 5.000 de lei pentru că transporta lemn furat

Polițiștii sibieni au oprit sâmbătă noaptea, în jurul orei 2:30, un șofer care transporta material lemnos. Pentru că nu a putut prezenta documente cu privire la proveniența lemnului, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei. 

Polițiștii au oprit în Hosman, pentru control, autoutilitara condusă de bărbatul în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Roșia, sat Daia. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul transporta cantitatea de 2 mc material lemnos esență carpen, stejar, mălin și alun, pentru care nu a putut prezenta documente justificative cu privire la proveniență și transport.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu.

Foto: arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus