Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
13°C

VIDEO-Cum se petrec accidentele în Sibiu. Nervi în trafic

VIDEO-Cum se petrec accidentele în Sibiu. Nervi în trafic

Un sibian care are montat un sistem de camere video în mașină a surprins la finalul săptămânii trecute o situație potențial periculoasă în trafic.

Imaginile au fost realizate la intersecția Căii Dumbrăvii cu bulevardul Mihai Viteazu și sunt exemplificative pentru cum se petrec accidentele în Sibiu.

Autorul filmării spune că circula pe Calea Dumbrăvii, înspre centrul Sibiului, iar sensul giratoriu de la intersecția cu Mihai Viteazu era foarte aglomerat, așa cum se întâmplă adesea. Șoferul autovehiculului marca Logan se afla în spate și, văzând că circulația în sens este greoaie, a început să claxoneze nervos. Apoi, în același stil agitat, a început devansarea prin partea dreaptă a două mașini care circulă regulamentar, încă de pe trecerea de pietoni. La final, a reușit să se replieze la limită, mulțumită unui alt șofer care s-a oprit în ultima clipă. Totul fără să semnalizeze.

”Pe camera din spate se vede și cum vorbește la telefon, pe urmă forțează în viteză și aproape lovește două mașini care circulau normal”, spune autorul filmării, trimisă pe adresa redacției.

Vizualizari: 11127

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Sandu Cluj

Acum 2 luni

BMW din 1992 versus Logan din 2006. Sibiu 2021-color.
Raspunde

Sofer satul

Acum 2 luni

asa se intampla cand cei care sunt responsabili cu aplicarea legii nu isi fac treaba. Mereu se da vina pe infrastructura, dar de cele mai multe ori bizonul de la volan care stie ca nu o sa fie sanctionat e de vina nu infrastructura. Daca individul respectiv si-ar fi luat vreo amenda de cateva mii de lei in trecut(pentru vorbit la telefon de exemplu) pun pariu ca nu isi mai risca salariul pentru 10 secunde castigate. deci da, politia rutiera e degeba.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cezar

Acum 2 luni

Pobabil că cel cu Loganul venea tot de pe Calea Dumbrăvii. A intrat în giratoriu pe banda din mijloc, cea destinată celor care continuă pe Calea Dumbrăvii. Numai că așa cum se întâmplă acolo de obicei unul de pe stânga și unul de pe dreapta i-au tăiat drumul. Păi să nu fii nervos? Că în acel sens giratoriu, dacă îți respecți banda poți fi și lovit, sau scos efectiv pe trotuar. Eu am pățit-o.
Raspunde

Petru

Acum 2 luni

Corect! Mai rau e ca nici politia nu stie sa circule in sensurile giratorii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus