Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Cupa României la like-uri pe Facebook. Sibiul a luat bătaie de la Bihor

Cupa României la like-uri pe Facebook. Sibiul a luat bătaie de la Bihor

Județul Sibiu a fost eliminat din Cupa României, o competiție desfășurată exclusiv pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal (FRF). Federația a montat reportaje și interviuri cu figuri marcante ale fotbalului din fiecare județ, iar pe pagina de socializare s-a supus la vot care județ merită să treacă mai departe în competiție.

Bihorul a câștigat disputa cu Sibiul la un scor impresionant: 973 la 533. La postarea legată de acest duel, cei care au votat pentru Bihor trebuiau să posteze o inimă, iar cei care au preferat Sibiul erau invitați să posteze un emoticon ”WOW”. În duelul reportajelor Bihor a avut 479 de voturi, iar Sibiul – 260. În duelul vedetelor scorul a fost 184 la 115, iar în cel al tricolorilor 132 la 61. În final, duelul gloriilor a fost câștigat tot de Bihor: 178 la 97.

În materialul video dedicat Sibiului au apărut Răzvan Pleșca, Alex Curtean, Răzvan Dâlbea, Teodor Birț și Radu Neguț.

Despre acest subiect s-a mai scris AICI

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus