Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Invită decadența bucătăriei italiene în planurile tale de Dragobete

Invită decadența bucătăriei italiene în planurile tale de Dragobete

Dacă planurile de vacanță în doi în Positano sau pe Coasta Amalfi mai pot aștepta, poți găsi alternative și acasă care să recreeze aromele și cinele romantice din Italia la final de februarie. Orice bucătar sau amator de rețete îți va spune că secretul bucătăriei italiene sunt ingredientele proaspete. De aceea, dacă ești în căutarea unui restaurant unde să petreceți seara de Dragobete împreună cu partenera/partenerul, îmbiați de arome de pesto proaspăt, brânzeturi și ulei de măsline, la Rigatoni Pasta Bar ( https://www.facebook.com/rigatonipastabar.sibiu) din Promenada Sibiu (etaj II) nu vei da greș.


,,Rigatoni Pasta Bar are la baza un concept unic: pastele sunt preparate în bucataria noastră, din făină din grâu dur și gălbenuș de ou iar clienții pot urmări pe loc întregul proces. Ne bucurăm că avem un feedback pozitiv iar clienții revin de fiecare dată la noi”, au declarat reprezentații Rigatoni Pasta Bar Sibiu.

Ca să îți venim în ajutor, am pregătit o listă de recomandări din meniu cu care să îți impresionezi perechea la o cină surpriză pe 24 februarie. Fiecare ingredient vă va aminti de terasele aliniate pe piatra cubică fierbinte din piețele publice italiene și de vântul cald mediteranean, iar lista de opțiuni poate satisface și cele mai sofisticate gusturi.

În primul rând, merită să începeți cu rețetele clasice – pastle Bolognese, Carbonara, Boscaiola (termenul bosca face referire la ciuperci, pădure), toate servite după plac, cu ulei de măsline, parmezan, roșii uscate, busuioc proaspăt, usturoi sau vin și alte ingrediente care au ridicat bucătăria italiană la rang de artă. Pentru cei aventuroși, Varianta de Spaghetti cu cerneală de septie este una intrigantă, care vă poate face să priviți cu alți ochi experiența unei porții de paste.

Noi vă recomandăm să nu ratați nici Risotto ala Parmegiana care ne lasă gura apă doar dacă îl pronunțăm. Pentru desert (pe care îl puteți servi și mai târziu când ajungeți acasă) alături de un vin, restaurantul are rețete tradiționale, originare din nordul Italiei – Cannoli (cu fistic, cremă catifelată de mascarpone, ricotta, aromă de vanilie, miere, scoțișoară și fulgi de ciocolataă) și Panna Cotta cu caramel sau fructe de pădure dar și Tiramisu.

În Promenada Sibiu (https://promenadasibiu.ro/) se respectă toate regulile de igienă și distanțare, astfel încât nimic să nu vă strice timpul petrecut împreună, la shopping sau în zona de relaxare din food court.

Măsuri de siguranță și distanțare socială implementate în food court-ul Promenada Sibiu:

  • Vizitatorii au la dispoziție dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte-cheie din food court
  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă


Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus