Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Cinci pe un loc. Concurență mare pentru cel mai ”subțire” plătit post din Consiliul Județean

Cinci pe un loc. Concurență mare pentru cel mai ”subțire” plătit post din Consiliul Județean

Nu mai puțin de cinci persoane s-au înscris la concursul de ocupare a unui post de îngrijitor (persoană care asigură curățenia) la Consiliul Județean Sibiu. Respectiva funcție are cea mai mică remunerație din lista posturilor din cadrul instituției județene, cu un salariu de încadrare care pornește de la 2.966 de lei.

Cinci persoane s-au înscris la selecția de dosare pentru concursul lansat la începutul acestui an de către CJ Sibiu în vederea ocupării postului de ”îngrijitor la Serviciul Administrativ”. Toate cele cinci persoane au fost declarate admise în urma selecției dosarelor, potrivit unui anunț al CJ. Cei cinci candidați vor participa la proba practică programată pentru dimineața zilei de joi, 25 februarie.

Concurența ridicată pentru acest post vine în contextul în care, potrivit Listei funcțiilor publice din cadrul CJ Sibiu, postul de îngrijitor este cel mai slab plătit. Cu toate acestea, faptul că salariul de încadrare este cuprins între 2.966 de lei și 3.692 de lei (în funcție de gradație) reprezintă o atracție pentru angajații din mediul privat. Asta în contextul în care, tot mai multe instituții, renunță la astfel de posturi pentru a le externaliza.

Foto principală: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4181

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 3 ani

Oare candidatii admisi primesc si un loc in lista cu "erori" pentru vaccinarea pe naspa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus