Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Bărbat căutat în râul Cibin. Victima unui caz de omor

Bărbat căutat în râul Cibin. Victima unui caz de omor

Mai multe echipaje ale ISU și IPJ Sibiu efectuează în aceste ore cercetări de-a lungul albiei Cibinului pentru găsirea corpului unui bărbat într-un dosar de crimă. ”La fața locului, echipa de cercetare este condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul  Sibiu, fiind formată din criminaliști si specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale  Sibiu”, anunță IPJ Sibiu.

Mai multe informații vor fi furnizate la finalul cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul  Sibiu.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1891

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi

Acum 3 ani

Cum se face ca a crescut nr crimelor din Sibiu ? Ceva preventie, ceva patrulare fara masini, se poate ? Ceva patrule nocturne... aaa, stai, ce atata stres, oricum sunteti toti in asteptarea pensiei speciale! Nu mai intereseaza pe nimeni, nimic, doar banul, gradele, functiile si nemunca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus