Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
26°C

Expoziție cu vânzare pe pagina de facebook Rotaract Sibiu. Banii strânși vor merge către Spitalul de Psihiatrie

Expoziție cu vânzare pe pagina de facebook Rotaract Sibiu. Banii strânși vor merge către Spitalul de Psihiatrie

Până duminică, 28 februarie pe pagina de facebook Rotaract Sibiu va avea loc vernisajul expoziției de pictura Online unde se va putea licita pentru 5 tablouri. Evenimentul face parte din proiectul „Speranță prin Artă”, ajuns la ediția a XIII-a. Expoziția este organizată de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda" din Sibiu și a fost deschisă în data de 21 februarie.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda" Sibiu. Organizatorii spun că banii strânși în urma vânzării lucrărilor vor fi donați spitalului, pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională și continuarea realizării lucrărilor.

Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau „terapia prin activitate" oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus