Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

O introducere în gastronomia chinezească cu restaurantul Yummy Yang din Shopping City Sibiu

O introducere în gastronomia chinezească cu restaurantul Yummy Yang din Shopping City Sibiu

Cei inițiați în tainele mâncatului cu beţişoare vor fi încântați să descopere la restaurantul Yummy Yang din Shopping City Sibiu o adevărată galerie a bucătăriei chinezești. 

„Îți este poftă de mâncare asiatică? Atunci te așteptăm la Yummy Yang pentru a gusta din preparatele delicioase, gătite de bucătarii noștri chinezi. Pe lângă preparatele chinezești, te așteptăm și cu platouri de sushi. Ne găsești în Shopping City Sibiu, zona food court, etaj I, pentru comenzi la pachet!”, așa sună invitația restaurantului de unde vă puteți comanda următoarea masă de prânz sau gustarea de la filmul de seară, de acasă.

Din cunoscuta bucătărie chinezească, la Yummy Yang puteți găsi pui sau vită cu bambus, pachețele de primăvară și ravioli chinezesc cu carne tocată de porc, salată chinezească, sos ravioli sau diverse rețete delicioase cu orez.

De asemenea, clienții acestei perioade pot încerca meniurile combo avantajoase (prețuri 24 – 26 de lei), pentru care pot alege între vită, pui sau mixt, iar garnitura, formată din mi-fen / orez cu soia sau legume. Acestora li se adaugă și o băutură răcoritoare, la alegere între Coca-Cola, Fanta, Sprite, apă minerală sau plată.

Dacă ești nou într-ale bucătăriei asiatice, încearcă felurile de mâncare de mai sus pentru a-ți o face idee despre ce are de oferit restaurantul Yummy Yang, direct de la bucătarii lor chinezi.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus