Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Primăria municipiului Sibiu angajează Director Executiv pentru Direcția Economică

Primăria municipiului Sibiu angajează Director Executiv pentru Direcția Economică

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SIBIU cu sediul în Sibiu, Piața Mică, nr.25 anunță concurs pentru ocuparea următoarei funcții publice de conducere vacante, pe perioadă nedeterminată, la Direcţia economică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu:

1 post de Director executiv

Cerințe:

-Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice                        

-Studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare                                                                                                            

-Vechime în specialitatea studiilor- minimum 7 ani                                                                                                

-Cunoștințe limba engleză - nivel mediu                                                                     

-Cunoştinţe operare pe calculator- nivel avansat

Proba eliminatorie de calculator și proba eliminatorie de limba engleză se vor desfăşura în data de 29 martie 2021, după cum urmează: proba eliminatorie de calculator – ora 9,00, iar proba eliminatorie de limba engleză – ora 12,00. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 5 aprilie 2021, ora 12,00. Atât probele eliminatorii cât și proba scrisă vor avea loc la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piata Mică, nr.25, cam.109. Interviul va avea loc în data de 9 aprilie 2021, ora 10,00, la sediul instituţiei noastre.    

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 26.02.2021-17.03.2021, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, din Piaţa Mică, nr.25, cam.109.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 835, sau pe www.sibiu.ro.

Mai multe detalii găsiți aici: https://sibiu.ro/primaria/anunt_angajare/8801

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus