Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Pom cu mărțișoare puse de vizitatori în Muzeul Astra

Pom cu mărțișoare puse de vizitatori în Muzeul Astra

În perioada 27 februarie – 7 martie oricine vizitează Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului poate împodobi un pom cu un mărțișor și cu un gând bun scris pe un cartonaș colorat. Reprezentanții muzeului spun că pomul în care se vor prinde mărțișoare poate fi găsit cu ajutorul unei hărți și cine va avea nevoie de îndrumare o va primi.

„Ajungi pe la noi, găsești pomul care vestește primăvara, pui un mărțișor pe crenguță și apoi gând bun scris pe cartonașe colorate. Te ajutăm noi și să găsești pomul magic (cu o hartă) și să faci un mărțișor. Ce scrii pe acele cartonașe, însă îți aparține numai ție, călătorule”, spun reprezentanții muzeului.

Totodată, în acestă perioadă, între orele 9.30 și 16.30, se organizează și un atelier de împletit fir de mărțișor în Pavilionul Muzeal Multicultural, intrarea principală, cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2. Atelierul de va desfășura în baza biletului de intrare.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus