Marţi,
03.08.2021
Parțial Noros
Acum
27°C

Bărbatul care și-a omorât și tranșat prietenul a fost arestat. Polițiștii nu au găsit toate rămășițele în Cibin

Bărbatul care și-a omorât și tranșat prietenul a fost arestat. Polițiștii nu au găsit toate rămășițele în Cibin

Autoritățile au dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 58 de ani care și-a ucis prietenul, l-a tranșat și i-a aruncat rămășițele în Cibin.

Bărbatul va rămâne în arestul poliției pentru cel puțin 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Conform procurorilor care au anchetat acest caz, după ce ar fi băut împreună, între agresor și victimă s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17 februarie. Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18 februarie. 

Rămășițele bărbatului au fost căutate pentru o perioadă de timp, fiind recuperat trunchiul acestuia și ulterior o mână. Din nefericire însă, căutările au fost sistate într-un final, fără să fie recuperat tot corpul victimei, motivul fiind timpul îndelungat care s-a scurs până la demararea căutărilor (agresorul i-a condus pe anchetatori spre locul în care a aruncat bucățile de-abia în data de 25 februarie) și faptul că sacii s-ar fi rupt în apă, arată procurorii.

Citește și Procurorii sibieni: bărbatul căutat ieri în Cibin a fost ucis de un prieten. L-a tranșat și ambalat în saci menajeri

Sursa: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus