Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Nunți altfel, cu rochii de mireasă spectaculoase, la comandă

Nunți altfel, cu rochii de mireasă spectaculoase, la comandă

Deși poate nunțile arată diferit în perioada pandemiei, un lucru este sigur, în Sibiu rochia perfectă de mireasă există și se găsește la Atelier 34. Am descoperit-o pe Raluca Oros, designer vestimentar, care ne-a povestit cum poți transforma o idee într-o rochie spectaculoasă.

Oricum vor arăta următoarele evenimente și indiferent de numărul de participanți, decizia rochiei de mireasă rămâne singura constantă. Ea trebuie să o reprezinte în totalitate pe cea care pășește în fața altarului, iar acest lucru, după cum spune și Raluca, poate fi posibil prin comunicarea designer-client. Însă, ceea ce face cu adevărat ca evenimentul să fie special pentru viitoarele mirese este unicitatea rochiei. Toate rochiile, fie ele existente sau create de la zero, sunt unicat, așa că nicio altă mireasă nu va purta vreodată modelul ales de tine.

Ce o recomandă cu adevărat pe Raluca este meticulozitatea cu care construiește fiecare detaliu și, cu siguranță, această abilitate vine dintr-o experiență de 20 de ani în domeniu și 9 prin prisma Atelier 34. Raluca a absolvit, de asemenea, Universitatea de Arte București cu specializarea design vestimentar. Numele atelierului are și el o poveste care o reprezintă și care înseamnă o nouă etapă din viață ei: 34 de ani, atât de simplu, vârstă la care a ales să-și deschidă propriul business și să se apropie de ceea ce o reprezintă- unicitatea.

„Câteva sute de mirese au purtat creațiile mele “altfel”. Pe toate le-am cunoscut personal. Pe toate am încercat să mi le apropii pentru a le putea consilia cât mai bine, și asta este, ceea ce cred eu că deosebește experiența de la Atelier 34, de cea pe care o ai într-un magazin care comercializează rochii de mireasă, oricare ar fi el.”

Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru crearea unei rochii de mireasă personalizate sunt simpli și adaptați în funcție de cerințele individuale.

1. Prima întâlnire este esențială pentru a crea rochia unică pe care orice mireasă și-o dorește în ziua nunții. Suni pentru o programare și Raluca te va aștepta la atelier pentru a-ți asculta viziunea. Sau, în cazul în care îți dorești să achiziționezi una dintre rochiile deja existente, ea te va îndruma către cea care se potrivește personalității și corpului tău.

2. Pasul 2 reprezintă probele. În funcție de complexitatea modelului vor exista mai multe probe pentru ca rochia să fie ajustată pe silueta ta. Sutele de modele create de Raluca au reprezentat o provocare, dar întotdeauna o provocare cu final fericit.

3. Ultima probă înainte de marele eveniment este poate cel mai important pas, cel în care imaginea cu rochia din ziua nunții deja se conturează. Vei proba rochia de mireasă pentru prima oară în varianta ei finală și îți vei putea imagina deja momentul în care pășești spre altar.

4. Pasul 4 - livrarea sau momentul în care rochia te așteaptă pentru a putea fi preluată. Ea va fi pregătită cu grijă și nu mai rămâne decât să o îmbraci și să te bucuri de ea în ziua nunții tale.

Dacă timpul tău este limitat sau pur și simplu îți dorești să îmbraci o rochie deja creată, vei găsi în atelier colecția de rochii de mireasă unicat semnată de Raluca Oros. Fiecare rochie este realizată într-un singur exemplar pentru a păstra unicitatea miresei și pentru a-i oferi un stil aparte.

“Întotdeauna am considerat că această rochie, pe care se presupune că vei avea ocazia să o porți doar o singură dată în viață, trebuie să fie doar a ta, și să nu o mai vezi purtată de nimeni altcineva”, spune Raluca, iar noi credem că sibiencele trebuie să-și pună amprenta asupra evenimentului și să se remarce printr-o rochie cu adevărat aparte. Noi ne-am îndrăgostit de toate modelele imediat ce am trecut pragul Atelier 34, pentru că Raluca, cu cei 20 de ani de experiență, știe exact cum să facă o mireasă să se simtă specială.

Nu uita să comanzi din timp pentru a fi sigură că rochia ta va arăta așa cum îți dorești. Pe strada Ocnei orice sibiancă poate apela la un designer vestimentar cu experiență, alături de care să schițeze o rochie de mireasă așa cum nu mai există. “Nicio dorință nu e prea mare, niciun vis nu e absurd, nicio rochie nu este imposibil de realizat”.

Contact:

Strada Ocnei 4, Sibiu 550188, România

Raluca.Oros@atelier34.ro

0723 229 678

www.atelier34.ro

Comentarii

1 comentarii

Lemurianul

Acum 2 luni

Pai cu ce sa se mai dea mari si toti fazanii....?! Cu ce perdele poarta si cu cat au dat pe ele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus