Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Protest împotriva vaccinării obligatorii, anunțat duminică în centrul Sibiului

Protest împotriva vaccinării obligatorii, anunțat duminică în centrul Sibiului

Sibienii sunt invitați duminică, 7 martie, să participe la o acțiune de protest, organizată în centrul Sibiului, împotriva obligativității vaccinării.

Organizatorul evenimentului - care a stârnit deja reacții în mediul online, spune că se așteaptă la câteva zeci de participanți și că protestul va fi unul pașnic, scopul fiind de a atrage atenția asupra unei probleme de sănătate publică, respectiv proiectul Legii vaccinării obligatorii a adulților și copiilor.

”Ideea este următoarea și este foarte simplă: Protestul este pentru libertatea de a alege tratamentul medical la care te supui, libertatea de a alege dacă te vaccinezi, când te vaccinezi și cu ce te vaccinezi. Efectiv, libertatea de a decide pentru propriul corp. Proiectul de lege prevede atât vaccinarea obligatorie a copiilor cât și a adulților. Țin să specific foarte clar că nu este un protest împotriva vaccinării, ci împotriva obligativității vaccinării”, a declarat pentru Turnul Sfatului Popa Comăniciu Bogdan, inițiatorul acțiunii.

Protestul ar urma să aibă loc între orele 15:00 – 18:00 în Piața Mare și str. Nicolae Bălcescu, până în Piața Unirii.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Primăriei Sibiu au confirmat că au primit astăzi cererea pentru aprobarea protestului, urmând ca ea să fie analizata de Comisia de avizare a adunărilor publice.

Vizualizari: 6925

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Ionut

Acum 1 lună

Despre ce vaccinari obligatorii vorbim? Avem asa ceva sau doar o intalnire a martorilor lui Gizas?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lenuța Țiovâreanu

Acum 1 lună

Acei români care vor protesta împotriva spălării creierului semenilor noștri sunt demni urmași ai neamului românesc și tradiției străbune! Suntem alături de ei din Ontario, Canada! Neamul românesc nu piere când vor străinii și multinaționalele! În acea piață mare construită de străini, simțul românesc pur va triumfa!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicu

Acum 1 lună

Și pt astfel de persoane cu IQ de legumă, cei care sunt vaccinați și imuni vor fi ținuți mult timp închiși în case. Ce facem când sunt mai multe vaccinuri decât persoane care vor sa se vaccineze? Stăm in continuare in carantina inutilă pt a nu se îmbolnăvi ei?
Raspunde

@Nicu

Acum 1 lună

Pai tu, daca te vaccinezi, ce treabă mai ai cu virusul ? Nu-l iei, și atunci n-ai ce da. Așa că aia nevaccinați sunt pe cont propriu și asta-i treabă lor. Tu vaccinat este protejat
Raspunde

Ana

Acum 1 lună

Protest impotriva unui lucru care nu este obligatoriu. Probail tot inteligentii care au cerut referendum pt a interzice casatoriile intre homosexuali cu toate ca nu erau permise.
Raspunde

@Ana L. Fabet (functional)

Acum 1 lună

Nu, nu sunt aceeasi. Cat despre permise/nepermise mai vorbim peste cativa ani cand datorita faptului ca "nepermiterea" nu este stipulata intr-o lege ce nu poate fi modificata fara acordul majoritatii populare, politicienii vor face nepermisul dvs., permis fara a mai consulta populatia. Dar probabil ca tot nu ati priceput cum sta treaba nici acum, nu?
Raspunde

Ion mos

Acum 1 lună

Deci cei care se vor pimba pe centru si in Piata Mare duminica vor participa involuntar la o manifestatie de care habar n-au ! Sigur va fi un succes din punct de vedere a organizatorilor.
Raspunde

Soriana Varicocel

Acum 1 lună

Vom fi miliarde de protestatari, cam ca in salile de teatru ale lui Chiriac!
Raspunde

Cetățeanul Es

Acum 1 lună

Cat va mai doriti sa avem minime drepturi, ar fi bine sa cititi ce presupune Legea vaccinarii obligatorii a persoanelor din Romania si veti vedea cum este extrem de ilegală, imorală si încalcă drepturile fundamentale ale omului. Nu discutam aici pro sau contra vaccin, vorbim despre a fi obligat să faci niște vaccinuri (nu spune nimeni cate, in plus cu un simplu ordin de ministru se poate introduce oricand un nou vaccin in schema) ba chiar sa fii cel mai pentru vaccinare si te vizează direct aceasta lege: nu mai decizi tu cu ce tip de vaccin de exemplu te vaccinezi Pfizer, AstraZeneca, Modernă sau unul nou apărut si mai bun, ci vei fi obligat cu ce vrea statul, cand vrea statul, cu cate vaccinuri vrea statul, ori stim bine cat de interesat este statul de binele celui de rând si ce se da gratis in aceasta tara. In plus cum ramane cu reacțiile adverse care pot exista? Le suporta cine? Si cine plăteste, producatorul? (nu, el doar ia banii) Haideți să gândim cat încă mai avem voie. Dacă ajungi sa forțezi pe cine sa faca o injecție împotriva voinței sale.. cum se cheamă? Si toți militanții cu "Corpul meu, alegerea mea" cand era vorba de operații estetice, avorturi, fumat, relații, unde sunt? Lăsați pe fiecare sa decidă pentru el ca de asta suntem ființe umane. NU răspicat obligativității vaccinarii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Koba Georgianul

Acum 1 lună

Acest protest este o manevra tipica a reactiunii clerical-fasciste, care propune moaste, rugaciuni si posturi impotriva vaccinului si tenebrele Evului Mediu in sec. XXI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus