Miercuri,
26.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Șofer prins de radar cu 122 km/h pe bulevardul Vasile Milea

Șofer prins de radar cu 122 km/h pe bulevardul Vasile Milea

Polițiștii sibieni au efectuat aseară o acțiune fulger pentru depistarea șoferilor vitezomani, pe Bulevardul General Vasile Milea. În trei ore, au sancționat 12 persoane, iar cinci au rămas și fără permis.

Acțiunea a fost organizată între orele 21:00 și 00:00, de polițiștii Biroului Rutier Sibiu. În cele 3 ore în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 12 șoferi care circulau cu viteză peste limita legală, aplicând sancțiuni în valoare de 12.000 de lei.

În cazul a cinci șoferi s-a impus aplicarea măsurii complementare de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Cei care au fost depistați de aparatura radar circulând cu viteze cuprinse între 107 – 122 km/h sunt tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, domiciliați în județele Sibiu (doi dintre ei), Vâlcea, Mureș, Galați. Cuantumul amenzilor aplicate celor cinci vitezomani însumează 8.120 de lei, arată polițiștii sibieni.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Rostogan

Acum 10 luni

Sa facem un calcul: cei 5 imbecili care au circulat cu peste 100km/h (si care probabil pusesera de o cursa) au de platit in medie 1600lei. Daca achita in 48h, jumatate (800lei). O suma ridicol de mica. Ar fi foarte bine ca amenzile in astfel de cazuri sa fie de 10 ori mai mari.
Raspunde

Ionel

Acum 10 luni

Daca nu gresesc, in 48 h se achita jumatate din MINIMUL amenzii, si cum minimul e 9 puncte, la 145 lei/punct, jumatate e vro' 650 lei.
Raspunde

McD

Acum 10 luni

Da, amenzile si perioadele de suspendare a permisului sunt prea mici, la fel si pragul de la care se suspenda permisul ar trebui coborat la maxim 20 km/h peste limita de viteza admisa (adica de la 71 km/h in oras)...minim 6 luni suspendare si 3-4000 lei amenda cred ca i-ar mai speria pe vitezomani, poate si un nou examen teoretic nu ar strica in cazul multora...dar asa ceva nu se va intampla la noi niciodata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus