Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

20 de ani de excelență în sănătate!

20 de ani de excelență în sănătate!

Anul 2021 este un an festiv pentru noi, echipa Medica. Am imbracat asadar, straie de Sarbatoare demarand un proiect de modernizare a receptiei, a cabinetelor medicale si de redefinire a serviciilor oferite, avand ca obiectiv deservirea pacientilor la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

20 de ani de experienta, de efort depus in grija pentru pacient se contureaza pentru noi intr-o poveste de succes.

Dincolo de serviciile medicale de exceptie se afla o echipa de oameni deosebiti, implicati, care vin, cu daruire, in slujba pacientilor comunitatii locale.

Conducerea policlinicii multumeste tuturor: partenerilor, colaboratorilor, medicilor si colegilor alaturi de care crestem si ne dezvoltam, multumim pacientilor si clientilor care accesează serviciile noastre, care ne iubesc, dar si celor care ne critica!

Un feedback pozitiv din partea dumneavoastra, ne  motiveaza sa fim mai buni si reprezinta o rasplata a efortului de echipa depus an de an in grija pentru voi, pacientii nostri!

Un feedback negativ ne corecteaza, arata ca suntem, totusi, oameni.

Policlinica Medica va ramane alaturi, cu respect, profesionalism si responsabilitate pentru sanatatea dumneavoastra!

Cu respect si consideratie,

COLECTIVUL MEDICA

Site: www.policlinicamedica.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Policlinica.Medica.Sibiu

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mihai costiuc

Acum 3 ani

Un om care merita mult respect a infintat o unitate medicala populata cu oameni minunati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus