Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Iohannis: Ministrul Justiţiei să explice urgent cum s-a ajuns ca dosarul "10 august" să fie clasat

Iohannis: Ministrul Justiţiei să explice urgent cum s-a ajuns ca dosarul

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut joi ministrului Justiţiei, Stelian Ion, să explice public "de urgenţă" cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul "10 august" să fie clasat.

"Solicit ministrului Justiţiei să explice public de urgenţă cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să ştie cine sunt cei vinovaţi de actele de violenţă împotriva manifestanţilor paşnici. Lucrurile nu se pot încheia aici şi, de aceea, am cerut ministrului Justiţiei şi ministrului de Interne să găsească soluţiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă", a scris Iohannis, pe Facebook. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 881

Comentarii

3 comentarii

Sibian inca cu creier

Acum 3 ani

Băi Herr, cine ți-a scris postarea asta trebuie dat afară cu șuturi, iar dacă tu ai scremut-o, ești exact cum știam, un neinteligent. Ce treabă are papagalul ăla de ministru cu judecătorii care au hotărât într-un fel? Amestec mai mare decât al tău în justiție, nici infractorul de Dragnea nu a fost în stare! Dacă spunea așa ceva pesedeul, sclavii tăi de la Sibiu erau în stradă, să protesteze ca focile. Eu am o singură întrebare pentru tine. Ce a fost în capul tău să o lași primar pe catastrofa de Fodor, înafară de a-ți șterge matrapazlâcurile din cei 14 ani? Asshole!
Raspunde

Ricky

Acum 3 ani

"Cred că lumea o ia un pic pe arătură, inclusiv Preşedintele. Hai să ne oprim în a da senzaţia că un politician, fie el şi ministrul Justiţiei, poate sau trebuie să influenţeze mersul unui dosar în Justiţie." Mihai Poliţeanu, deputat USR
Raspunde

Marcian Radu

Acum 3 ani

Hm... Cum ramane cu independenta justitiei? Numai cand va convine nu-i asa Herr?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus