Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
10°C

Primăria Sibiu a avizat protestul împotriva vaccinării obligatorii din Piața Mare

Primăria Sibiu a avizat protestul împotriva vaccinării obligatorii din Piața Mare

Primăria municipiului Sibiu a avizat miercuri favorabil protestul împotriva vaccinării obligatorii organizat duminică în Piața Mare.

Conform avizului, evenimentul va avea loc între orele 15:00 -18:00 și la el pot participa până la maxim o sută de persoane.

”Acțiunea se va desfășura fără blocarea circulației pietonale și fără blocarea căilor de acces”, se arată în documentul municipalității.

Reamintim că acțiunea este organizată scopul de a atrage atenția asupra unei probleme de sănătate publică, respectiv proiectul Legii vaccinării obligatorii a adulților și copiilor. Textul legii poate fi consultat aici.

”Protestul este pentru libertatea de a alege tratamentul medical la care te supui, libertatea de a alege dacă te vaccinezi, când te vaccinezi și cu ce te vaccinezi. Efectiv, libertatea de a decide pentru propriul corp. Proiectul de lege prevede atât vaccinarea obligatorie a copiilor cât și a adulților. Țin să specific foarte clar că nu este un protest împotriva vaccinării, ci împotriva obligativității vaccinării”, a declarat pentru Turnul Sfatului Popa Comăniciu Bogdan, organizatorul protestului.

La eveniment și-au anunțat deja participarea câteva zeci de persoane.

Vizualizari: 1890

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus