Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Interact Tenis Open, primul turneu de tenis din Sibiu al acestui an. Încă se fac înscrieri

Interact Tenis Open, primul turneu de tenis din Sibiu al acestui an. Încă se fac înscrieri

Primul turneu de tenis organizat anul acesta în Sibiu este Interact Tenis Open organizat de Clubul de voluntariat Interact Sibiu. Înscrieri pentru acest turneu se mai fac până la jumătatea lunii martie. Organizatorii anunță că o parte din banii strânși din taxa de participare vor fi donați fundației „Inimi de aur”, pentru a ajuta un băiețel cu malformații cardiace care are nevoie de intervenție chirurgicală pentru a se face bine. 

Clubul de voluntariat Interact Sibiu organizează în această lună prima ediție a unui turneu de tenis. Interact Tenis Open se va desfășura în perioada 20-24 martie la la Tenis Club Pamira. Înscrierile au fost au început din 25 februarie și continuă până în data de 15 martie. Toți cei care doresc să se înscrie o pot face pe email la adresa: interactsibiu@gmail.com sau la numărul de telefon 0731.774.635.

Taxa de participare este de 100 lei, iar o parte din profitul obținut va fi donat către fundația „Inimi de aur”, pentru a ajuta un băiat cu malformații cardiace care necesită intervenție.

„Principalul scop al acestui turneu este promovarea sportului sibian și încurajarea practicării lui. Acest eveniment este doar primul dintr-un proiect amplu al clubului nostru, cuprinzând o întreagă serie de competiții sportive care vor fi organizate în acest an”, spune Tudor Vlad, membru și ofițer Interact Sibiu, principalul coordonator al proiectului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Apt

Acum 1 an

Nu e chiar primul turneu din 2021...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus