Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

26 de sibieni au primit 27 de amenzi ca urmare a unei petreceri

26 de sibieni au primit 27 de amenzi ca urmare a unei petreceri

15.000 de lei este valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiștii care au descoperit o petrecere într-o casă din Miercurea Sibiului. 

Controlul la petrecerea descoperită în noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc în contextul restricțiilor impuse ca urmare a stării de alertă declarată la nivel național din cauza pandemiei de Covid-19. La intervenția de la Miercurea Sibiului au participat și ”mascații”, informează autoritățile județului Sibiu.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, au depistat 26 de persoane care participau la o petrecere într-un imobil de pe raza orașului Miercurea Sibiului. Cu această ocazie, s-au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, evenimentul fiind întrerupt”, se arată în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului de către Instituția Prefectului Sibiu.

În afara amenzilor date pentru petrecerea de la Miercurea Sibiului, în ultimele 24 de ore au mai fost aplicate alte aproape 100 de amenzi pentru încălcarea a diferite reguli impuse pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. Câte 1.000 de lei au primit amendă doi bărbați (unul din Ocna Sibiului, 29 de ani, și unul din Jina, 30 de ani) ca urmare a faptului că nu au respectat carantina de 14 zile impusă ca urmare a revenirii din străinătate.

Alte 77 de persoane au primit amenzi totale de 4.500 de lei pentru că nu purtau masca de protecție, iar polițiștii au mai amendat 14 persoane care nu respectau regulile referitoare la deplasarea pe timp de noapte (1.500 de lei valoarea totală a acestor amenzi).

”De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 5 avertismente scrise și o amendă în valoare de 5000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse”, mai informează reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4373

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Valentina

Acum 3 ani

Ok, am inteles, dar de ce nu se merge si la pensiunile din Marginimea Sibiului (sau nu sunt unitati economice?)......parcarile acestora sunt pline cu masini din alte zone.
Raspunde

A

Acum 3 ani

capra vecinului
Raspunde

Dan

Acum 3 ani

Nu e vorba de capra vecinului, e vorba ca in unele locatii nu se dau amenzi pt ca ... cunostinte. Ori suntem egali ori lasa-ti-ne in pace. Stam de un an ca prizonierii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus