Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Corpul de control al ministrului Sănătății, trimis la ATI Sibiu

Corpul de control al ministrului Sănătății, trimis la ATI Sibiu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a solicitat demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanți ai Corpului de Control și Inspecției Sanitare de Stat la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, anunță Digi24.ro. "Ministerul Sănătății informează că, în urma relatărilor apărute în spațiul public privind nereguli în tratamentul pacienților internați în cadrul Secției ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Sibiu, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a solicitat demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanți ai Corpului de Control al ministrului și Inspecției Sanitare de Stat", arată un comunicat al Ministerului Sănătății.

Tot astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunțat oficial că va deschide un dosar penal pentru omor în cazul dezvăluirilor făcute de un fost asistent medical din Spitalul Județean Sibiu, cu privire la nereguli identificate în secția ATI COVID, caz relatat de Turnul Sfatului. Totodată, și conducerea Spitalului Clinic Județean s-a autosesizat şi a anunţat că va începe o anchetă la Secţia ATI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Pancu

Acum 2 ani

Sa se facă dreptate ! Nu mușamalizati!
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Este apa de ploaie orice ancheta... Etc... Probabil se vor acoperii in continuare unii pe altii, pile, rude, prietenii, relatii.... Orice declaratii facute de mai marii.... bat campii.... Fff dureros, pentru pj gile de arginti... Salariu si restul nu conteaza!adica semenii.
Raspunde

Teodor Rebegel

Acum 2 ani

Am văzut că au ieșit foștii colegi medici de la Sibiu și spuneau că ei trebuie să lege pacientul pentru că e agitat, insă legea spune CLAR: contentia mecanică se face numai la indicația psihiatrului în unitate psihiatrică. Niciun protocol ATI nu stipulează contentia, si in niciun caz nu se face cu feșe de pansament, ci doar cu curele speciale magnetice. Sunt psihiatru și cunosc legea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus