Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Elevii de la Școala Gimnazială Nr.8 din Sibiu au adus primăvara prin două proiecte dedicate mamei

Elevii de la Școala Gimnazială Nr.8 din Sibiu au adus primăvara prin două proiecte dedicate mamei

Două proiecte dedicate zilei de 8 martie au adus căldură și bucurie în sufletul unor mame și a cadrelor didactice implicate după ce elevii Școlii Gimnaziale Nr.8 din Sibiu au dat frâu libet creativității și au realizat surprize de neuitat pentru cele mai dragi ființe din viața lor. 

Cu ocazia zilei de 8 martie și cu prilejul venirii primăverii, elevii clasei pregătitoare A, de la Școala Gimnazială nr.8, din Sibiu, coordonați de învățătoarea Iulia Marcu, împreună cu mămicile copiilor, au desfășurat un atelier de creație organizat în parteneriat cu Muzeul Astra.

Atelierul a avut loc în incinta Muzeului Astra, respectându-se distanțarea fizică și purtarea măștii, fiind coordonat de către Alina Blaga. În cadrul atelierului copiii au confecționat un coșuleț parfumat, având ca suport un săpun.

„Această activitate este începutul unui parteneriat care se dorește a fi extins și în cadrul altor activități extra-curriculare, activități care facilitează accesul elevilor la cultură și totodată stimulează un comportament creativ în diferite domenii de activitate. Vom încerca desfășurarea următoarelor activități extra-curriculare în aer liber, începând de la cea mai fragedă vârstă, punându-i pe elevi în contact direct cu obiectele și fenomenele din natură”, spune Carmen Voinea, directorul unității de învățământ.

O altă surpriză au pregătit elevii clasei a II - a A, coordonați de profesorul învățător Maria Popa. Atât copiii cât și cadrul didactic desfășoară activitățile didactice on-line, dar au reușit să aducă o rază de soare în inimile mămicilor.

„Mamele au fost răsfățate cu momente unice, emoționante, pregătite cu multa dragoste de micuți. În cadrul orei de AVAP au pregătit o felicitare în 3D dedicată celei mai scumpe ființe de pe pământ - mama, apoi fiecare s-a înregistrat video exprimându-și sentimentele și gândurile lor pure. Toate acestea au fost încununate într-un padlet și prezentate mamelor. Surpriza a fost pe măsură, fiecare având la pieptul ei odorul pe care-l dezmierda cu îmbrățișări calde, mulțumindu-le cu lacrimi în ochi pentru gingășia și gândurile lor. A fost o seară magică, o seară de neuitat, chiar dacă a fost online”, mai spune Carmen Voinea.

Padlet-ul poate fi văzut AICI

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus