Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Oficialitățile Mediașului fac apel de donații pentru secția COVID a spitalului

Oficialitățile Mediașului fac apel de donații pentru secția COVID a spitalului

Oficialitățile Mediașului cer ajutorul cetățenilor pentru a sprijini prin donații  secția COVID a Spitalului Municipal din localitate. Atât primarul Gheorghe Roman cât și deputatul Christine Thellmann au făcut deja donații constând în alimente de bază și produse de igienă și îi îndeamnă pe oameni să le urmeze exemplul.

În contextul creșterii numărului infectărilor cu noul coronavirus SARS COV 2, primarul municipiului Mediaș a dat startul unei noi campanii de donații pentru Spitalul Municipal Mediaș și pentru secția COVID din cadrul acestei instituții.

Astăzi, 12 martie, primarul Gheorghe Roman, alături de viceprimarul Dan Sima și deputatul Christine Thellmann au făcut donații constând în alimente de bază și produse de igienă, care vor ajunge la persoanele internate în secția COVID din cadrul spitalului.

În declarația oferită, primarul Mediașului a îndemnat locuitorii municipiului să se alăture acestui demers, dată fiind prelungirea stării cauzate de infectarea cu COVID, precum și permanenta nevoie de a asigura dotarea corespunzătoare a secției special amenajate pentru tratarea acestor pacienți.

Având în vedere faptul că și în orașul nostru numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este tot mai mare, consider că gestul de a face o mică donație pentru oamenii internați la secția COVID din Mediaș este binevenit. Ca primar, am făcut tot ce este posibil pentru ca această secție să fie una modernă și să dispună de toată aparatura necesară. În astfel de perioade grele pentru noi toți, este important să ne solidarizăm și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Dragi medieșeni, vă îndemn pe toți cei care aveți posibilitatea să luați legătura cu conducerea spitalului și să faceți astfel de donații“, a declarat primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Deputatul Christine Thellmann susține acest demers. Acesta spune că, în aceste momente, cu toții trebuie să dăm dovadă de solidaritate.

„Consider că asemenea gesturi sunt firești, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă foarte complicată. Alături de primarul Gheorghe Roman și la inițiativa dânsului, am participat împreună cu viceprimarul Dan Sima, la această acțiune. Am donat o serie de produse necesare secției COVID și consider că indiferent dacă suntem în campanie electorală sau nu, trebuie să dăm dovadă de solidaritate. Voi răspunde mereu pozitiv la astfel de inițiative și m-aș bucura ca exemplul dat să fie urmat“, a declarat deputatul Christine Thellmann.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus