Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

S-a urcat la volan cu permisul suspendat și a provocat un accident, pe Ștefan cel Mare

S-a urcat la volan cu permisul suspendat și a provocat un accident, pe Ștefan cel Mare

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a provocat aseară un eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare. Deși avea permisul suspendat, a plecat cu mașina la plimbare, a făcut o manevră fără să se asigure și a lovit o mașină condusă regulamentar de o sibiancă de 46 de ani.

Totul s-a petrecut în jurul orei 22:45. În timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, bărbatul, din județul Vâlcea, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare și a acroșat un autoturism condus regulamentar de către o sibiancă în vârstă de 46 de ani, pe care l-a proiectat apoi într-un stâlp. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, anunță polițiștii sibieni.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus