Luni,
20.09.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Probleme cu furnizarea curentului electric în Gura Râului și Păltiniș. ”În câteva ore situația se va remedia”

Probleme cu furnizarea curentului electric în Gura Râului și Păltiniș. ”În câteva ore situația se va remedia”

Ninsorile abundente din ultimele zile și căderile de copaci au provocat mai multe avarii de-a lungul rețelei de distribuție a curentului electric în Păltiniș și Gura Râului.

Mai mulți localnici spun că au rămas fără curent încă de ieri. ”S-a luat curentul, apoi ne-au anunțat că s-a remediat problema, după care iar s-a luat. Acum nu avem și nu reușim să vorbim cu nimeni să ne spună ce s-a întâmplat”, spune un localnic.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Electrica Distribuție Sibiu spun că se lucrează de zor, în următoarele ore situația urmând a reveni la normal.

„Am avut probleme în zonă din cauza ninsorilor. Colegii au remediat ieri situația, iar pe noapte au căzut din nou copacii. În câteva ore situația se va remedia. La Bâlea, zăpada este de aproape un metru. Încă de ieri au apărut probleme, mai ales în zona nordică a județului”, au declarat reprezentanții conducerii Sucursalei Distribuție Energie Electrică (SDEE) Sibiu.

Jumătatea de sud a județului Sibiu s-a aflat în ultimele trei zile sub incidența unui cod portocaliu de ninsoare abundentă, meteorologii anunțând o ușoară îmbunătățire a vremii și scăderea nivelului precipitațiilor în zilele următoare.

Vizualizari: 1239

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Zamfir

Acum 6 luni

Copacii nu ajung la firele de înaltă tensiune. Problema e alta, la gura raului se fura foarte mult curent și din cauza asta rețelele pica. mai ales când e frig afara, multi încălzesc locuințele cu curent furat prin instalații făcute tocmai de instalatorii de la electrica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus