Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Apel ESI: Sibienii pot ajuta migranții din Timișoara donând pături în stare bună

Apel ESI: Sibienii pot ajuta migranții din Timișoara donând pături în stare bună

Institutul European de Impact Social (ESI) al cărui fondator și vice-președinte este Mihai Balaban se alătură inițiativei LOGS Grup de Inițiative Sociale. Astfel, institutul se implică în situaţia celor peste 100 de solicitanţi de azil din Timişoara, care momentan locuiesc în clădiri abandonate, iar sibienii pot ajuta. Din cauza vremii reci nevoia de pături este constantă. Oricine dorește poate aduce pături în stare bună la Unimat (cafeneaua Unimat), ŞELIMBĂR, strada Mihai Viteazu, nr.2B.

Persoana de contact: 0729.499.715 (Andreea)

Acestea pot fi aduse:

- Vineri, 19 Martie, până la orele 17:00

- Sâmbătă, 20 Martie, între orele 08:00 - 15:00

- Luni, 23 Martie, între orele 08:00 - 17:00

De aproape trei luni de zile voluntari coordonaţi de Logos Grup de Iniţiative Sociale au grijă ca migranţii care ajung în Timişoara să aibă parte de un tratament cât mai uman. În toată această perioadă persoane din comunităţi religioase, asociaţii de caritate, comunitatea musulmană, cluburi de dans, studenţi străini, diferite firme sau oameni simpli oferă o masă pe zi sutelor de imigranţi sau solicitanţi de azil care ajung în oraşul de pe Bega. Acum se implică și Sibiul prin ESI.   

Migranții, cei mai mulţi din Afganistan, vor să ajungă în Occident, în căutarea unei vieţi mai bune. Ei intră în ţară trecând frontiera României cu Serbia.    

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Andrei

Acum 8 luni

Numai articole de doi bani. Parca nu avem destui saraci la noi. Ne trebuie migranti musulmani care au distrus la propriu europa occidentala. Vreti violuri si enclave musulmane? Ziar progresist de lighioane comuniste. Cine va plateste pe voi astia, "ziaristii" lu' peste?
Raspunde

Dani ocna

Acum 8 luni

de ce sa le dam paturi canu i-am chemat eu in romania noi avem copii orfani,oameni cu probleme si 5 milioane de pensionari cu pensie nemarita cine i-o adus?frau merkel si monsiu macro?
Raspunde

Sb

Acum 6 luni

Romania (Dacia, Tarile Romane samd) in istoria ei a fost singurul stat care s-a aparat de invadatori, noi nu am dus razboaie de cucerire, sa mearga imigrantii in tarile din vest care le-au jefuit teritoriile sute si mii de ani (Imperiul Roman, Imperiul Britanic, Spaniol, Francez etc)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus