Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Cel mai mare număr de teste pozitive din ultimele trei luni. Martie a depășit deja februarie la numărul de cazuri noi

Cel mai mare număr de teste pozitive din ultimele trei luni. Martie a depășit deja februarie la numărul de cazuri noi

161 de teste pozitive, număr înregistrat astăzi, este cel mai ridicat din ultimele trei luni, ultima dată când au existat mai multe teste pozitive decât astăzi s-a petrecut în 12 decembrie, când au fost 178 de cazuri noi de infectări cu SARS CoV-2. În luna martie s-au înregistrat până astăzi, în total, 1.684 de cazuri, număr mai mare decât totalul înregistrat în luna februarie: 1.609. Numărul persoanelor decedate în urma infectării cu SARC CoV-2 a ajuns în martie la 53, în situația în care în februarie totalul a fost de 73. Astăzi, șase persoane au fost declarate decedate în județul Sibiu, cauza decesului fiind COVID.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 21789 de persoane (dintre care în ultimele 24 de ore 161 de persoane). Până la data curentă au fost vindecate 15796 de persoane, iar 781 persoane au decedat (6 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 280 de persoane, dintre care pe ATI 37 adulți și 2 minori. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 770 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1204 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 933 persoane în izolare la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus