Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Concurs de fotografie „O vedere din Gușterița”. Premii între 800 și 1.500 de lei

Concurs de fotografie „O vedere din Gușterița”. Premii între 800 și 1.500 de lei

Fotografii amatori și profesioniști sunt invitați în perioada 22 martie – 22 decembrie să participe la un concurs de fotografie cu tema „O vedere din Gușterița”. Aceștia se pot înscrie în competiție prin trimiterea de fotografii cu Sibiul din dealul Gușteriței, cu Turnul Memorial sau imagini din cartierul Gușterița, surprinse într-o modalitate cât mai specială și inedită, din diferite anotimpuri.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii între 800 și 1.500 de lei, iar imaginile surprinse de aceștia vor fi prezentate într-o expoziție de fotografie. Termenul limită de trimitere a fotografiilor este data de 10 octombrie.

Proiectul este organizat de SC URBANA SA în parteneriat cu Școala de Fotografie "IMAGE ART" Sibiu și finanțat de 
 SC URBANA SA.

Mai jos regăsiți regulamentul concursului:

1. Prin înscrierea fotografiilor, autorii își asumă dreptul de autor asupra lucrărilor care se califică în expoziție și cedează dreptul de folosință al acestora până la data de 31.12.2022 Societății Urbana SA. Dreptul de folosință se acordă pentru Proiectul " O vedere din Gușterița", pe durata prevăzută și nu este echivalentul cedării drepturilor de autor.

2. Pot participa la concurs cetățeni români, sau cetățeni cu drept de reședință în România. Vârsta minima este de 18 ani la data trimiterii fotografiilor. Participanții își exprimă acordul, prin trimiterea fotografiilor, cu prezentul regulament.

3. Concurenții își asumă deciziile juriului ca definitive.

4. Premiul concursului este în bani și produse , iar câștigătorii pot intra în posesia lui în șapte zile de la data deciziei juriului. Premiul în bani se va înmna în numerar sau prin virament bancar, după reținerea taxelor legale.

- Premiul I - 1.500 lei;

- Premiul II  -1.000lei;

- Premiul III - 800Lei.

5. Juriul este compus din membrii ai societatii Urbana SA precum și ai Scolii de Fotografie "Image Art" Sibiu.

6. Fotografiile se trimit prin serviciul www.wetransfer.com la adresa contact@cursurifoto.ro.

Vor fi transmise numele, prenumele și datele de contact: numărul de telefon, adresa de e-mail. Fotografiile primite fără datele de contact, nu vor fi înregistrate în concurs.

7. Data limita de transmitere a fotografiilor: până în 10.10.2021.

8. Cerințe tehnice: fotografiile se transmit în format jpg, latura mare de minim de 3500 pixeli, comprimare mică.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus