Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Managerii culturali ai Sibiului au fost evaluați cu note între 9,90 și 10

Managerii culturali ai Sibiului au fost evaluați cu note între 9,90 și 10

Constantin Chiriac, managerul Teatrului național ”Radu Stanca” este singurul manager cultural din subordinea Consiliului local Sibiu notat cu 10 pentru activitatea din primul an afectat de pandemia Covid-19.

În urma evaluării managementului instituțiilor publice de cultură din subordinea Consiliului local Sibiu, directorul Teatrului Gong, Adrian Tibu, a fost notat cu 9,97. Iar directorul Teatrului de Balet Sibiu, Ovidiu Dragoman, cu nota 9,90, potrivit anunțului publicat de Primăria Sibiu pe site-ul propriu. Anunțul nu oferă și detalii despre componența comisiei de evaluare.

Luna trecută și Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării celor cinci manageri culturali din subordine. În afara directorului Filarmonicii de stat, toți cu primit nota zece.

Vizualizari: 3073

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marcian Radu

Acum 3 săptămâni

Tulai da' ce impresie buna are despre el domnul Chiriac... Va dati seama ca nota e politica 100% nu?
Raspunde

Cata

Acum 3 săptămâni

eu nu prea inteleg care e diferenta intre 9,97 si 10,00 cand evaluezi activitatea pe un an intreg... ce n-a facut Gong de 0,003? sau e doar imagine-din nou!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus