Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Gafă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a postat din greșeală pe Facebook parole de acces ale unui call center din Sibiu al Armatei

Gafă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a postat din greșeală pe Facebook parole de acces ale unui call center din Sibiu al Armatei

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a publicat pe contul său de Facebook o serie de imagini din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, pe care o vizitase în cursul zilei de marți. Însă în una dintre aceste poze apar și date de acces ale unor conturi și videoconferințe plus numere de telefon folosite de angajați ai unui call center MApN din Sibiu.

"Fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului. Vă informăm ca nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat", a transmis Ministerul Apărării Naționale, potrivit digi24.ro

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, și șeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, i-au însoțit astăzi, pe membrii celor două Comisii pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlamentul României, într-o vizită la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Scopul vizitei a fost acela de a le prezenta parlamentarilor din cele două comisii felul în care se pregătesc militarii, fiind de altfel prima vizită de acest tip organizată de Ministerul Apărării pentru parlamentari.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3461

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

poate or fi ce va rezultate pe la "academia" asta...totusi ce se vede in exterior este numai un gard placat cu travertin in care s-au ingropat TONE de bani...daca investeau in tehnica militara si pregatirea oamenilor era ok..."gardul" nu-l face pe om...cunostintele si pregatirea DA!
Raspunde

Lola

Acum 1 an

Era mai bine sa lase gardul sa cada doar ca sa fie multumita o parte a locuitorilor orasului? Omul gospodar se vede si dupa cum arata imprejurul casei. Ca mai este o parte pe care o deranjeaza cand studentii academiei se deplaseaza, in coloana, pe strada, spre Poligonul din Daia... Sau cand au trageri in poligon.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Alexandr Bortnikov s-a *** pe el de ris !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus