Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
10°C

Ludovic Orban: Există şi posibilitatea să candidez la preşedinţie

Ludovic Orban: Există şi posibilitatea să candidez la preşedinţie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că există şi posibilitatea de a candida la preşedinţie, adăugând că PNL trebuie să sprijine acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere şi are şansa cea mai bună de a câştiga alegerile prezidenţiale.

"Mi s-a pus o întrebare într-o emisiune şi am dat răspunsul la această întrebare că în momentul în care am anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, există şi această posibilitate pe care o tratez cu seriozitate (de a candida la preşedinţie - n.r.). PNL, sub conducerea mea, a luat cea mai bună decizie privind candidatul la funcţia de preşedinte al României în aşa fel încât să câştigăm, dar avem un preşedinte al României care a fost susţinut ca şi candidat la preşedinţia României tot de PNL. Suntem în parteneriat cu preşedintele României şi când o să vină timpul alegerilor prezidenţiale, o să discutăm despre candidatul la alegerile prezidenţiale", a afirmat Orban, citat de Agerpres, întrebat dacă va intra în cursa pentru Administraţia prezidenţială în cazul în care va câştiga şefia PNL.

El a adăugat că PNL "trebuie să sprijine acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere, de cea mai mare susţinere şi care are cea mai bună şansă să câştige alegerile prezidenţiale". 

Vizualizari: 1062

Comentarii

3 comentarii

Groza

Acum 1 lună

Sper totusi sa nu o faci...Nu esti credibil si in ultima vreme ai cam dat-o de gard. Lasa pe cineva gen Ciolos sau Catu daca e.
Raspunde

John doe

Acum 1 lună

Doamne fereste! Hai sa nu exageram cu gluma, nea mandolina! Tu si cu toata gasca ta de obositi, care toata viata lor au "lucrat" doar la stat, ar trebui sa dispareti, poate asa isi mai revine partidul din ciuma galbena in care este de multi ani ;) Sper ca nu tu vei fi "acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere, de cea mai mare susţinere şi care are cea mai bună şansă să câştige alegerile prezidenţiale".
Raspunde

Mister

Acum 1 lună

Candideaza. Poate iesi si tu din politica pe usa din spate....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus