Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat a fost susținută de 166 de elevi

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat a fost susținută de 166 de elevi

Astăzi, 25 martie, elevii din ani terminali au susținut ultima probă a simulării pentru examenul de Bacalaureat. Este vorba despre proba la Limba și literatura maternă. Proba a fost susținută de 166 de elevi și s-a desfășurat fără probleme. Rezultatele se vor afișa în 31 martie.

Astăzi, între orele 9.00 și 12.00, în toate unitățile de învățământ cu predare în limba maternă din județulul Sibiu, a fost susținută simularea probei de limba și literatura maternă din cadrul examenului de Bacalaureat 2021.

Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distibui subiectele la timp.

Din cei  elevi care puteau susține simularea probei E.b. a examenului de Bacalaureat 2021, au fost prezenți 166 elevi (69,46%), iar  73 elevi au absentat (30,54%).

Menționăm că elevi din două clase de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu și din o clasă de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu nu au participat, total sau parțial, la simularea probei E)b) din cadrul examenului de Bacalaureat din cauză că au intrat în contact cu colegi confirmați pozitiv la virusul COVID.

 

Situația centralizată pe an de studiu și forme de învățământ este următoarea:

 

Forma de învățământ

Tip învățământ

Clasa

Cu limba maternă

Cu status prezență LMA

din care LMA Prezenți

din care LMA Absenți

din care LMA Eliminati

Zi

Masă

CL_XII

239

Limba germană

166

(69,46%)

73

(30,54%)

0

 

Sursa Foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus