Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO Oswald Kolb, directorul Continental Sibiu s-a vaccinat: „Sper ca toți oamenii din Sibiu și colegii mei să facă la fel pentru a depăși această criză pandemică”

VIDEO Oswald Kolb, directorul Continental Sibiu s-a vaccinat: „Sper ca toți oamenii din Sibiu și colegii mei să facă la fel pentru a depăși această criză pandemică”

Oswald Kolb, managerul general al Continental Sibiu, a fost imunizat astăzi, 25 martie, la Centrul Public de Vaccinare  Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria, urmând procedura standard de înscriere pe lista de așteptare. Acesta s-a programat pe lista de așteptare, prin call center, apelând 021.414.44.25 și astăzi i-a venit rândul la imunizare.

„Mă simt foarte bine. Nu m-a durut deloc. Procesul vaccinării este foarte rapid și eficient. Prin vaccinare mă protejez pe mine, îmi protejez familia, prietenii și colegii. Sper ca toți oamenii din Sibiu și colegii mei să facă la fel pentru a depăși această criză pandemică”, a spus Oswald Kolb.

Aproximativ 240 vaccinuri sunt efectuate zilnic în acest centru. Imunizarea la Centrul Public de Vaccinare  Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria se face cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Suprafața centrului este de 134 de metri pătrați, iar centrul medical dispune de patru cabinete de vaccinare. Centru este situat în parcarea companiei Continental Sibiu, strada Salzburg, Nr. 8, drumul spre Ocna Sibiului. Este disponibil tuturor cetățenilor, angajaților Continental și familiilor acestora prin programare pe platformă, pe lista de așteptare. Centrul a fost de scris cu ajutorul DSP, Primăria Municipiului Sibiu și a autorităților locale la inițiativa și cu implicarea Continental Sibiu. coordonarea medicală este asigurată de Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Jethro

Acum 3 ani

Aatia nu vor sa nteleaga ca desi ai vaccinul facut poti transmite mai departe virusul. Si atunci unde e spilul? Dar ei : batman, batman!!!
Raspunde

Dan

Acum 3 ani

Daca ai anticorpi virusul e anihilat atunci cand intra in sangele tau. Daca nu ai virusul cum sa il transmiti mai departe? Cati vaccinati s-au imbolnavit de covid? Unul batran si bolnav cu sistem imunitar slabit la cateva mii?
Raspunde

No name

Acum 3 ani

Subscriu! Asta e valabil si pentru acele pasapoarte Covid, de ce tarile vor sa primeasca vaccinati daca la nivel mondial nu e clarificat ca cei vaccinati mai pot transmite sau nu virusul? Acel pasaport covid ar trebui sa ateste daca omul are test negativ, nici macar daca are anticorpi ca nici asta nu e clarificat: daca cei cu anticorpi mai pot lua virusul si sa infecteze pe altii! Pentru ce trebuie pasaport covid in esenta? pentru a nu infecta!
Raspunde

No name

Acum 3 ani

Gresesti! De cand iei virusul si pana cand este anihilat de anticorpii tai poti raspandi virusul mai departe! Citeste! Documenteaza-te de ce ni se spune sa purtam masca chiar si daca ne vaccinam!
Raspunde

No name

Acum 3 ani

Jethro nu a spus ca: "vaccinatii s-au imbolnavit de covid" ! S-a referit la faptul ca cei vaccinati pot sa ia virusul si sa-l transmita! Tu daca te-ai vaccinat, de ce mai porti masca? Ca sa nu te imbolnavesti de covid? Ca sa nu transmiti virusul? Ca sa nu fi infectat cu virusul?
Raspunde

Jethro

Acum 3 ani

Apropo, TS de unde ati stiut ca vrea omul sa se vaccineze? V-a chemat el sa faceti publicitate? Vaccinului sau Continentalului? Interesul poarta fesul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus