Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Jandarmii sibieni au donat sânge. Unul dintre ei a donat plasmă, după ce s-a vindecat de COVID

Jandarmii sibieni au donat sânge. Unul dintre ei a donat plasmă, după ce s-a vindecat de COVID

Jandarmii sibieni au fost astăzi împreună la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu pentru a dona sânge. Totodată, un coleg care s-a vindecat recent de coronavirus, a donat plasmă.

Pentru că lipsa de sânge se resimte în această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Sibiu a decis să ofere ajutor celor care au nevoie, astfel că o parte din echipă a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu. „Suntem o echipă în scopul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest uman, acela de a dona sânge, astfel ne-am alăturat din nou campaniei Donează sânge, salvează o viață!”, spun aceștia.

Tot astăzi, un jandarm sibian vindecat de Covid-19 a donat plasmă pentru cei care au nevoie. Este vorba despre sergentul major Dobrin Edi.

,,Consider că în contextul epidemiologic actual, noi oamenii, trebuie să fim mai apropiați unii de ceilalți, astfel vom putea trece mai ușor peste toate încercările la care ne supune acest virus. Și cine poate să înțeleagă suferința unui om infectat cu SARS-Cov-2, dacă nu noi, cei care ne-am luptat cu el și l-am învins?"

Edi Dobrin

Activitatea de astăzi a fost organizată în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului, în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viață! cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 Aprilie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus