Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un tânăr a ieșit cu ATV-ul fără să se asigure în DN 7, în fața mașinilor

Un tânăr a ieșit cu ATV-ul fără să se asigure în DN 7, în fața mașinilor

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață în Tălmaciu, după ce un tânăr a ieșit cu un ATV direct în drumul național, fără să se asigure.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, evenimentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00.

”Polițiștii Serviciului Rutier au constatat ca în accident sunt implicate un ATV și un autoturism. Din primele cercetări efectuate, se pare ca un tânăr in vârsta de 24 de ani care conducea un ATV pe DJ 105G a pătruns in DN7 fără sa se asigure și fără sa acorde prioritate de trecere unui autoturism condus pe direcția Vâlcea - Sibiu de un șofer de 35 de ani”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului care conducea ATV-ul. Salvatorii de pe Ambulanță spun că acesta a suferit o fractură deschisa de membru inferior și un traumatism cranian, fiind transportat la UPU Sibiu.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat ca tânărul care conducea ATV-ul nu deține permis de conducere.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1479

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus