Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Compania germană REHAU vinde proprietățile din București și Cluj pentru a se muta la Sibiu

Compania germană REHAU vinde proprietățile din București și Cluj pentru a se muta la Sibiu

La câteva zile după ce a anunțat o investiție de aproximativ 10 milioane de euro în județul Sibiu, compania germană REHAU a scos la vânzare cele două unități de producție, din Cluj (Apahida) și București (Tunari), pentru a-și muta sediile la Sibiu.

REHAU a anunțat că își dorește să își extindă activitatea în România și în Europa de Est. În acest sens, REHAU a decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

”Proprietatea Rehau din județul Cluj este situată lângă Gara Apahida și în imediata apropriere a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. Suprafața terenului este de 16.900 metri pătrați, spațiul de producție și depozitare are 2.000 de metri pătrați, iar cel de birouri 1.000 metri pătrați. Proprietatea de lângă București este situată în localitatea Tunari. Suprafața terenului este de 25.500 de metri pătrați, spațiul de producție și depozitare măsoară 1.900 de metri pătrați, iar cel de birouri 1.650 metri pătrați”, informează Profit.ro.

„Scopul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, dezvoltarea business-ului în această direcție fiind dintotdeauna nucleul afacerii noastre. Investițiile planificate în România susțin valorile, misiunea și viziunea REHAU și vor aduce produsele și serviciile noastre mai aproape de clienți. În același timp, din dorința de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajați, planurile de viitor ale companiei sunt construite și în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile REHAU”a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România. (foto)

Investiția va fi finalizată în cursul anului 2022. Mai multe detalii aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4300

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus