Luni,
10.05.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Iohannis: Manifestările violente, extremismul, xenofobia - intolerabile şi complet de neacceptat

Iohannis: Manifestările violente, extremismul, xenofobia - intolerabile şi complet de neacceptat

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că protestele sunt fireşti în democraţiile funcţionale, însă subliniază că manifestările violente, extremismul, xenofobia sunt intolerabile şi complet de neacceptat.

"România este o democraţie funcţională şi matură, în care libera exprimare a opiniilor este garantată. Libertatea de gândire nu poate fi îngrădită, toţi avem dreptul la opinie şi dreptul să ne-o putem exprima public. Acesta este un principiu nenegociabil şi fundamentul unei societăţi libere. Demonstraţiile şi protestele sunt fireşti, legitime şi fac parte din structura oricărei democraţii funcţionale. Intolerabile şi complet de neacceptat sunt manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viaţa şi sănătatea tuturor. Inclusiv ale celor care protestează şi neagă efectele dramatice ale unei pandemii care a îmbolnăvit peste o sută de milioane de oameni şi a răpus milioane de suflete la nivel global", afirmă Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Vizualizari: 719

Comentarii

2 comentarii

Eusebiu Capilar

Acum 1 lună

Acum va-ti trezit si Dvs. sa ne tineti lecti de democratie dupa ce a-ti adus tara an halul an care trebuie sa iesim an strada ca sa ne aparam drepturile si libertatea! Sante-ti parte din problema, nu din rezolvare! Eu am muncit 9 ani an Germania iubitei tale Merkel, printre sasalai, ca sa ma pui acum sa ies an pandemie ca sa numai port masca si sa traiesc normal????
Raspunde

Ricky

Acum 1 lună

Am tras apa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus