Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Viitorul Șelimbăr va avea stadion modern. ”Am predat amplasamentul către constructor”

Viitorul Șelimbăr va avea stadion modern. ”Am predat amplasamentul către constructor”

Echipa de fotbal a Șelimbărului va avea bază sportivă de 1,8 milioane de euro, anunță primarul comunei, Marius Grecu. ,,Am predat amplasamentul către constructor, iar până la sfârșitul acestui an va fi finalizat acest proiect așteptat de întreaga comunitate. Este un proiect important pentru viitorul sportului din comuna noastră! Un rol important în selecția proiectului nostru și aprobarea investiției la Șelimbăr l-a avut echipa de fotbal Viitorul Șelimbăr, deoarece dacă această echipă nu exista, nu puteam depune acest proiect nerambursabil. Echipa Viitorul Șelimbăr evoluează în Seria a VII-a a Ligii 3 a campionatului național de fotbal. După 13 etape, se află pe primul loc în clasament, cu 37 de puncte, după 12 victorii și un rezultat de egalitate", declară primarul Marius Grecu.

Baza sportivă va avea un teren omologat de UEFA și Federația Română de Fotbal, cu 500 de locuri, cu nocturnă, și un teren de dimensiuni mici, care va fi folosit și pentru alte sporturi. Toată investiția se ridică la peste 1,8 milioane de euro. De asemenea, se va construi și o clădire pentru vestiare, zonă administrativă, dar și o parcare.

Proiectul a fost prevăzut în dosarul înaintat de România către UEFA, pentru organziarea Campionatului European de fotbal, mutat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Țara noastră și-a luat angajamentul să modernizeze 400 de terenuri la nivel național, iar în acest proiect este inclus și cel de la Șelimbăr.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2253

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

CitizenX

Acum 1 an

Poate mai gaseste domnul primar inca 1.800.000€ sa faca si un parc!!! Ca stadioane pentru o echipa de liga 11 zau nu ne intereseaza. Ne sufocam de praf si mizerie, nu mai ramane pic de spatiu verde, peste tot e o mizerie ceva de speriat, se construieste in dusamanie dar avem bani de stadioane
Raspunde

Ali

Acum 1 an

Pt. CitizenX exista parc.... Făcut recent caută pe net SI vei găsi traseul cum ajungi la el ,Pădure parc Șopa, e inaugurat recent e ceva ,un început ...
Raspunde

CitizenX

Acum 1 an

Daca tu esti extaziat ca “exista parc” unde intoarce uliul, bravo tie. Intreaba-le pe sutele de mamici care isi scot copii la aer pe Brana si care inghit nori de praf in timp ce imping carucioarele pe trotuare proaste si mult prea inguste daca au aceeasi parere!! Nu toata lumea are cu ce sa ajunga pana la Sopa.
Raspunde

Jderul iubăreț

Acum 1 an

Stadionul cred ca e facut prin CNI, nu de la buget. Bravo lor! Sibiul arunca zeci de milioane din excedent, cand il puteau face cei de la CNA ca Giulestiul si Ghencea. Dar mno...
Raspunde

Ali

Acum 1 an

La fel cum fac cu grădinița de pe str. D. Stanca intre Kaufland si Dedeman , o construcție înconjurată de blocuri turn de 11 nivele fara curte , fara soare , construcție realizată în marginea unui șanț de scurgere a apei un teren rezultat din umplutura de pământ așa sa fie sa se laude Marius Grecu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus