Duminică,
01.08.2021
Ceata
Acum
18°C

Nota de plată pentru protestele de luni: Jandarmeria anunță câți sibieni au fost amendați

Nota de plată pentru protestele de luni: Jandarmeria anunță câți sibieni au fost amendați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a anunțat joi numărul și cuantumul amenzilor aplicate în urma protestelor de stradă desfășurate luni în centrul Sibiului.

Astfel, Jandarmeria a aplicat 49 de amenzi, în valoare totală de 29.000 de lei, lista contravențiilor constatate fiind una lungă.

”În urma desfășurării protestelor din data de 29 martie, în municipiul Sibiu, vă comunicăm faptul că, până la acest moment, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.000 lei, pentru desfășurarea acestora în intervalul de timp în care normele legale prevăd restricționarea deplasării/circulației, nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, participarea la adunări publice interzise și pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv provocarea/participarea la scandal în locuri publice”, au explicat reprezentanții Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, într-o informare de presă.

Reamintim că luni după-masă câteva sute de sibieni s-au strâns în Piața Mare, nemulțumiți de măsurile de restricție anunțate de guvern. Aceștia au mărșăluit apoi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, Calea Dumbrăvii, bulevardul Mihai Viteazu și bulevardul Vasile Milea, scandând, huiduind și suflând în vuvuzele.

Vizualizari: 1747

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BON

Acum 4 luni

Jandarmeria să publice în presă lista celor amendaţi şi sumele. Ca la "Gazeta de perete" secţiunea "Ruşine lor..."
Raspunde

Adhit le Rolf

Acum 4 luni

Abia aștept tovar'șe BON! Ce mai proces va ieși... Nici nu vă închipuiți!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bon-bon

Acum 4 luni

Bon-ule daca s-ar fi dat amenzi pentru prostie tu ai fi fost pe primul loc. Norocul tau ca amenzile astea ilegale, sunt date pentru actiuni civice impotriva dictaturii, pentru apararea drepturilor noatre, ale tuturor, inclusiv dreptul prostilor la opinie. Pe listele astea nu ai ce sa cauti. Nu treci baremul de inteligenta.
Raspunde

Kokos

Acum 4 luni

Medicamente , medicamente!
Raspunde

John doe

Acum 4 luni

Degeaba primesc amenzi mari prajitii si cocalarii astia, ca oricum suma are prea multe cifre ca sa o poata citi ei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus