Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Un sibian din Tălmaciu a câștigat mașina oferită de Doar Dinamo București

Un sibian din Tălmaciu a câștigat mașina oferită de Doar Dinamo București

Meciul amical dintre Dinamo Kiev și Dinamo București, organizat pentru a se strânge bani în vederea obținerii licenței de participare în competiții a echipei bucureștene, a adus și o tombolă cu marele premiu un autoturism Suzuki Swift. În urma unei trageri la sorți organizată astăzi, premiul cel mare ajunge în Sibiu. ”Marius Ocenic, din Tălmaciu, jud Sibiu, este fericitul câștigător al unui autoturism Suzuki Swift. Marius este dinamovist din tată în fiu. Bunicul de 78 de ani e dinamovist, la fel și tatăl și toți cei din familia lui Marius. Patru generații de câini. Și el și tatăl lui și fratele lui sunt membri DDB de la începutul lui 2020”, au anunțat Peluza Cătălin Hâldan pe Facebook. ”Aseară am dat de el pe whatsapp și l-am luat pe ocolite. Cum să-l anunți pe om, de 1 Aprilie, că a câștigat o mașină?! Era la volan. Marius e șofer de camion. Abia intrase în București. L-am rugat să tragă pe dreapta într-o parcare.  Am anunțat pe grupul DDB Sibiu că unul de-al lor a câștigat mașina și i-am rugat să intre pe un zoom, ca să-l descoperim împreună pe câștigător.

De la Tălmaciu au intrat și Mihaela și Daria, soția și fiica lui Marius.  Nu le venea să creadă. Și pentru că era ziua păcălelilor și pentru că Marius nu mai câștigase niciodată nimic. Nu e genul care să participe la concursuri și trageri la sorți.  În urmă cu câteva săptămâni, el și tatăl lui au primit un câte un SMS de la DDB prin care erau invitați să cumpere bilete la Meciul Salvării. N-au stat pe gânduri. Marius a luat bilete de 200 de lei. Cumpărase și până atunci, pe Arena sau în Ștefan cel Mare.  Oricum, Marius așteaptă acest anunț public ca să ne creadă”, au scris dinamoviștii într-o postare pe Facebook. ”Nu cred nimic pe 1 aprilie. Pentru mine Marele Premiu este că am salvat Dinamo”, a replicat sibianul.

”Marius are o mașină fabricată în 2002. Azi-noapte a dormit în cabina camionului, undeva în Pantelimon. Și ca orice câine, a adormit cu gândul la Dinamo, împăcat sufletește că a pus umărul să salveze ceea ce iubește ca un nebun.  Peste câteva zile, îl așteptăm din nou la București, împreună cu Mihaela și cu cei doi copii, Alexandru și Daria, pentru a-și ridica Marele Premiu. Așa cum este dorința lor, cel care le va înmâna cheile va fi Ionel Dănciulescu.  De acolo, o mașină pe care scrie ”Doar Dinamo București” va porni spre Pitești, Râmnicu Vâlcea și apoi, pe frumoasa Vale a Oltului, va ajunge până la Sibiu” – Peluza Cătălin Hâldan

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dracu

Acum 1 lună

Ce nevasta faina are..

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus