Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

În plină carantină, o sibiancă a făcut petrecere la o cabană din Cisnădie

În plină carantină, o sibiancă a făcut petrecere la o cabană din Cisnădie

Deși Cisnădia se află în carantină pentru următoarele două săptămâni, o sibiancă a organizat o petrecere cu 13 persoane la o cabană din zona Tocile. Femeia a primit „cadou” o amendă de 500 de lei și restul participanților au primit fiecare avertisment scris.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, în zona Tocile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, au depistat 13 persoane care participau la o petrecere aniversară într-o cabană din zona amintită.

Organizatoarea evenimentului, o sibiancă în vârstă de 42 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar celelalte 12 persoane participante au fost sancționate cu avertisment scris pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

Autoritățile sibiene reamintesc faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Marcian Radu

Acum 3 ani

Atat?! 500 de lei?! Pai o sa faca toata lumea de acum incolo. Se strang cate 50 de lei de amenda de la toti participantii si poti face petrecere linistit in continuare...
Raspunde

Gabriel

Acum 3 ani

cam slabut? sigur i-a dat doar 500?
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 ani

Tocile e in Sadu, nu in Cisnadie! Documentati-va! Poate politia Cisnadie se ocupa si de zona aia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus