Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Viitorul Șelimbăr devine prima câștigătoare a unei serii din Liga 3. Cu 4 etape înainte de final

Viitorul Șelimbăr devine prima câștigătoare a unei serii din Liga 3. Cu 4 etape înainte de final

După 13 victorii și un meci egal, reușind nouă meciuri fără un gol primit, cu 40 de puncte și un golaveraj pozitiv de 31 de goluri, Viitorul Șelimbăr devine prima echipă din țară care își câștigă grupa în Liga 3. Deși mai sunt încă patru etape până la finalul campionatului, Viitorul Șelimbăr e sigură de prezența în barajul care o poate trimite în Liga 2.

Viitorul Șelimbăr a câștigat astăzi cu 4-0, în deplasare, cu Gilotrul Târgu Cărbunești. ”Victoriieeeeeeee! Felicitări !!!  Viitorul Șelimbăr devine prima campioană din țară din liga a 3-a, cu 4 etape inainte de finalul sezonului regulat! Felicitări băieților noștri și staff-ului tehnic  pentru această victorie și pentru parcursul extraordinar din actuala stagiune competițională! Echipa noastră s-a impus în deplasarea de la Gilortul Târgu- Cărbunești cu scorul de 4-0!”, a anunțat clubul pe pagina de Facebook a echipei.

Cum se promovează în Liga 2

Pentru a ajunge în Liga 2 primele două echipe clasate din fiecare serie din Liga 3 vor disputa un baraj, în dublă manșă, câștigătoarea unei serii urmând să se dueleze cu ocupanta locului secund din alta. Ulterior meciurilor dintre primele două formații din fiecare serie, cele 10 câștigătoare vor juca un nou baraj, stabilindu-se astfel, cinci echipe care vor obține promovarea în Liga 2.

Foto: viitorulselimbar.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2349

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus