Miercuri,
22.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Târg de flori la Șura Mare în luna aprilie. Accesul vizitatorilor este gratuit

Târg de flori la Șura Mare în luna aprilie. Accesul vizitatorilor este gratuit

În intervalul 23 – 25 aprilie, în parcarea de pe str. Principală, colț cu str. Andrei Șaguna din Șura Mare, va avea loc prima ediție a evenimentului „Târg de flori la Sura Mare”. Este vorbe despre o expoziție cu vânzare ce își propune să marcheze sosirea primăverii, și în același timp să ofere locuitorilor din Șura Mare și Hamba, dar și din comunele învecinate, precum și din municipiul Sibiu posibilitatea de a achiziționa plante de sezon ( flori, arbuști, pomi fructiferi sau ornamentali, răsaduri) pentru a-și înfrumuseța curțile, grădinile și casele.

Evenimentul este organizat de asociația „Împreună pentru Șura Mare” și urmărește ca participanții la acest târg să respecte anumite exigențe impuse de criteriile estetice, tematica evenimentului și care sa fie prietenoase cu mediul înconjurător.

În dimineața zilei de 23 aprilie 2021, organizatorul, va evalua standurile tuturor participanților, urmărind respectarea criteriilor impuse.

Numărul participanţilor la această manifestare poate fi limitat din cauza condițiilor impuse de respectarea ordinelor în vigoare privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19  sau a sprijinului logistic oferit în funcție de posibilități.

De asemenea, există și o serie de condiții obligatorii pentru vizitatorii. Astfel, este permis accesul vizitatorilor în grupuri de patru maxim șase persoane, dacă acestea sunt membrii ai aceleiași familii. În incinta târgului purtarea măștii este obligatorie, la punctele de intrare, vizitatorii trebuie să folosească dezinfectantul, iar în cazul celor care refuză folosirea dezinfectantului și care invocă alergii la nivelul palmelor, trebuie să folosească mănușile de unică folosință, puse la dispoziție gratuit de organizatori. Se permite prezența concomitentă a trei persoane la un stand, excepție făcând un număr de maxim șase persoane, dacă acestea sunt membrii ai aceleiași familii.

Data evenimentului: 23-25 aprilie 2021

Interval orar de desfășurare: 9:00 - 19:00

Locația în care se va desfășura: Parcarea de pe str. Principală colț cu str. Andrei Șaguna

Accesul vizitatorilor este gratuit.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus