Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Rășinari. „Ieri am castrat 29 de câini”

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Rășinari. „Ieri am castrat 29 de câini”

Asociația „Animal Life” organizează la începutul acestei luni o campanie pentru sterilizare a animalelor cu și fără stăpân din comuna Rășinari. Campania a început ieri, 6 aprilie, și se va încheia în data de 11 aprilie.

„Este un proiect pe care îl derulăm împreună cu Asociația Animal Life, finanțat de primăria Rășinari. Ne-am gândit să oferim servicii gratuite de castrare și microcipare a câinilor. Lângă primărie, am amenajat un container unde lucrează cei de la Animal Life”, explică Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari.

Ieri a fost prima zi de campanie și au fost castrați 29 de câini. Din cauza condițiilor meteo, campania a fost suspendată astăzi și mâine, urmând ca cei de la Animal Life să revină vineri la Rășinari.

„Din păcate, din cauza condițiilor meteo, am întrerupt campania astăzi și mâine, dar vom reveni vineri la Rășinari, când sperăm că vom avea din solicitări noi. Momentan, pentru vineri, avem 12 programări. Ieri am castrat 29 de câini, opt masculi și 21 de femele. Sperăm să se mai înscrie oameni, vom merge joi și la capturări, vom ține cățeii până a doua zi la noi pentru a nu avea acces la mâncare astfel încât să putem face intervenția chirurgicală”, spune Georgiana Pop, reprezentant al asociației Animal Life.

Cei interesați pot contacta asociația la numărul de telefon 0723.919.944.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus