Joi,
15.04.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Cîţu: Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării; sporurile - doar pentru cazuri foarte speciale

Cîţu: Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării; sporurile - doar pentru cazuri foarte speciale

Premierul Florin Cîţu a declarat că Guvernul trebuie să finalizeze cât mai repede proiectul legii salarizării în sistemul public, subliniind că în noua formă a legii, dacă vor mai exista sporuri, acestea vor fi doar pentru "o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale".

"În şedinţa de Guvern de astăzi am cerut ministerelor avizatoare să vină cu puncte de vedere pe memorandumul Ministerului Muncii referitor la legea salarizării. Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării. Mi-am exprimat public opinia, voi vedea cu ce formă va veni Ministerul Muncii în final după ce va discuta cu ministerele respective, dar, aşa cum am mai anunţat, nu cred că în această formă vom mai vedea sporuri sau dacă vor exista sporuri, acestea vor fi doar pentru o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale. Dar astăzi am spus ministerelor să vină cu avize, pentru ca săptămâna viitoare să aprobăm acest memorandum", a declarat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Premierul a adăugat că, totodată, a cerut ministerelor să finalizeze planurile de măsuri în vederea evaluării.

"În acelaşi timp, am spus ministerelor - mai sunt nouă ministere care nu au transmis fişele cu măsuri pentru a putea fi evaluate şi acestea vor veni săptămâna viitoare", a declarat Cîţu. 

Vizualizari: 7276

Comentarii

1 comentarii

Deratizator

Acum 1 săptămână

Citu, cel mai daunator si periculos rozator!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus