Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Intervenție la înălțime, pe Bâlea. Câteva bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins

Intervenție la înălțime, pe Bâlea. Câteva bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins

Pompierii sibieni au intervenit astăzi, la amiază, la intersecția străzilor Fabricii cu Bâlea, unde mai multe bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins și au căzut pe trotuar și pe stradă.

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime. Salvatorii ajunși la fața locului au balizat zona și au intervenit pentru curățarea tencuielii care punea în pericol cetățenii și autoturismele care treceau prin zonă, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Andrei

Acum 2 ani

Strada e Hermann Oberth și ziua și noaptea, dar na e bine și asa. Strada Bâlea incepe de la intersecția cu C. Noica, dar na de unde să cunoaștem și orașul :))
Raspunde

Canaris

Acum 2 ani

Blocul nu este foarte vechi.....anii 90 dar arata jalnic.....de anvelopat ...
Raspunde

Dani ocna

Acum 2 ani

pe banii primariei ca are destui de aruncat pe alte PROIECTE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus