Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Pachet de reabilitare orală completă la clinica stomatologică DENT ESTET Sibiu: “Dacă este DE, este DA”

Pachet de reabilitare orală completă la clinica stomatologică DENT ESTET Sibiu: “Dacă este DE, este DA”

Se spune că “Dacă ochii sunt oglinda sufletului, atunci zâmbetul este fereasta către fericire”. Un zâmbet frumos și sănătos influențează modul în care interacționăm cu cei din jur, dar și încrederea pe care o avem în noi înșine.

Lipsa unuia sau mai multor dinți (edentație parțială sau totală) afectează semnificativ viața unei persoane, atât din punct de vedere fizic (masticație, digestie), cât și psihic.

Cariile dentare și afecțiunile parodontale severe sunt principalii factori care determină pierderea dinților. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 30% dintre europenii cu vârsta între 65 și 74 de ani nu mai au niciun dinte natural, ceea ce le reduce considerabil calitatea vieții, estetica și funcționalitatea aparatului dento-maxilar.

Același procent se regăsește și în România, 3 din 10 români afirmând că nu mai au niciun dinte natural și poartă proteză, iar 7 din 10 români au cel puțin un dinte lipsă.

Ca atare, beneficiile unui tratament de reabilitare orală completă sunt incalculabile atunci când vorbim despre sănătatea noastră orală, și implicat sănătatea generală.

Ce înseamnă reabilitare orală?

Reabilitarea orală reprezintă o serie de tratamente dentare complexe realizate cu scopul de a reda funcționalitatea și estetica dinților și de a le oferi pacienților zâmbetul la care au visat și o stare optimă de sănătate orală pe termen lung.

De cele mai multe ori, reabilitarea orală presupune restaurarea dinților de pe una sau ambele arcade, printr-o abordare multidisciplinară a cazului, respectiv prin implicarea medicilor specializați în implantologie, chirurgie dento-alveolară, endodonție, estetică dentară și parodontologie.

Planul necesar pentru reabilitarea orală completă este stabilit în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient în parte și poate cuprinde o combinație de tratamente:

  • tratament cu implant dentar
  • intervenții chirurgicale (sinus lifting, adiții osoase, gingivectomii, gingivoplastii)
  • realizarea de lucrări protetice (coroane dentare, punți dentare, proteze fixe și mobile)
  • tratament endodotic
  • tratament ortodontic
  • tratament parodontologic.

Pacienții noștri au acces la aceste tratamente într-un singur loc, DENT ESTET Sibiu fiind o clinică All-in-one concept, ce oferă pacienților toate tratamentele și investigațiile de care au nevoie sub același acoperiș.

Transformă imposibilul în posibil cu DENT ESTET Sibiu

Atunci când luăm decizia de a urma un tratament de reabilitare orală completă, este bine să ținem cont de profesionalismul și experiența echipei de medici, de calitatea serviciilor oferite de clinica stomatologică la care apelăm, precum și de nivelul tehnologiilor existente, pentru a ne asigura că vom obține cele mai bune rezultate.

Fiecare caz este unic, iar de cele mai multe ori tehnologia și expertiza echipei de medici vor face diferența.

La DENT ESTET Sibiu, vei găsi specialiști de marcă în implantologie, cea mai avansată ramură a stomatologiei moderne care se ocupă cu reabilitarea orală, în parodontologie și estetică dentară, cu vastă experiență în rezolvarea cazurilor complexe. Medicii din cadrul DENT ESTET Sibiu au la dispoziție ultimele tehnologii digitale necesare pentru realizarea unor planuri de tratament unice, în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient.

Pentru a veni în sprijinul pacienților care se confruntă cu probleme dentare complexe, clinica DENT ESTET Sibiu a creat un pachet de reabilitare orală  ce transformă imposibilul în posibil, indiferent de complexitatea cazului.

În clinica DENT ESTET Sibiu, cazurile complexe sunt tratate de o echipă medicală cu experiență de peste 21 de ani, aflată sub mentoratul expertului implantolog prof. dr. Paulo Malo, inventatorul revoluționarului conceput All-on-4®.

Reabilitarea orală cu implant dentar

Atunci când se optează pentru un tratament complex de reabilitare orală, este important ca medicul dentist să ofere soluțiile optime pentru tratarea tuturor afecțiunilor de care suferă pacientul înainte de inserarea implanturilor dentare și de realizarea lucrărilor protetice.

De cele mai multe ori, pierderea dinților este cauzată de netratarea la timp a bolii parodontale și cariilor dentare, care sunt declanșate, la rândul lor, de o igienă orală deficitară.

Lipsa controalelor de specialitate efectuate periodic, de cel puțin două ori pe an, dar și a ședințelor de profilaxie favorizează evoluția rapidă a acestor afecțiuni cu efecte grave asupra mobilității dinților pe arcadă sau chiar pierderea acestora.

Reabilitarea orală cu implant dentar reprezintă o soluție modernă de înlocuire a dinților lipsă chiar și pentru pacienții care au pierdut masă osoasă.

Sub coordonarea profesorului și expertului implantolog Paulo Malo, medicii din cadrul DENT ESTET Sibiu reușesc să ofere pacienților cu cazuri complexe șansa la o viață mai bună cu ajutorul sistemului All-on-4® de reconstrucție a întregii arcade dentare.

Conceptul All-on-4® permite inserarea de 4 implanturi pe o arcadă dentară într-o singură zi, pentru pacienți complet edentați, fără a fi nevoie de adiție de os.

În cazul implanturilor realizate tradițional, cu grefă osoasă, durata tratamentului poate fi de 2-3 ani sau chiar mai mult, deoarece este nevoie de 6-8 implanturi, iar fiecare implant realizat cu grefă osoasă are nevoie de timp pentru osteointegrare.

Avantajele reabilitării orale cu implant dentar

Reabilitările orale cu implant dentar au numeroase beneficii pentru pacient:

  • redobândirea esteticii și funcționalității dinților (masticație, fonetică)
  • recâștigarea încrederii și a echilibrului emoțional
  • îndepărtarea disconfortului cauzat de purtarea unei proteze mobile
  • ritualul de igienizare orală zilnică este cel normal, recomandat de medicul dentist
  • zâmbetul nou are o garanție extinsă (+ 20 de ani) sau garanție pe viață, în funcție de tipul de implant
  • eficientizarea costurilor - cu un număr redus de implanturi în cazul protezării fixe pe implant sunt reduse costurile și durata tratamentului stomatologic

Așadar, DENT ESTET Sibiu te invită să-ți recapeți zâmbetul și încrederea în tine, accesând pachetul de reabilitare orală completă, ce cuprinde un voucher cadou la implanturile marca Nobel Biocare și Straumann, un voucher cadou la coroanele dentare pe suport din zirconiu realizate cu tehnologia CAD-CAM și frezare computerizată, dar și alte beneficii.

DENT ESTET Implant Division – alegerea numărul 1 pentru pacienții cu cazuri complexe

Colaborarea cu profesorul doctor Paulo Malo reprezintă validarea nivelului de excelență atins de echipa de implantologi DENT ESTET, care a pus astfel stomatologia din România pe harta implantologiei mondiale.

Datorită parteneriatului de renume cu Prof. Dr. Paulo Malo și beneficiind de echipamente și tehnologii digitale avansate, divizia DE Implant Division reprezintă, în prezent, alegerea numărul 1 a pacienților cu tratamente complexe.

Avându-l ca mentor pe Prof. Dr. Paulo Malo, cea mai bună echipă de implantologi din România oferă o nouă șansă pacienților cărora li s-a spus că nu se pot bucura de zâmbetul mult-dorit sau care trebuie să treacă printr-un proces îndelungat și dureros pentru a-și atinge obiectivul. st

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus