Joi,
01.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

CJ a montat calmatoare pe drumul către Agnita: ”au fost frecvente accidentele rutiere”

CJ a montat calmatoare pe drumul către Agnita: ”au fost frecvente accidentele rutiere”

Autoritățile județene avertizează șoferii referitor la noile calmatoare instalate pe drumul județean 106, care face legătura între Sibiu și Agnita.

Trei este numărul calmatoarelor montate pe DJ 106, prin intermediul societății de construcții a județului, Drumuri și Poduri SA. Acestea sunt amplasate în zona cartierului Bavaria și au rolul de a preveni accidentele rutiere în zonă, viteză maximă pentru circulația în zonă fiind de 30 de km/h. ”Participanții la trafic trebuie să conducă preventiv. Având în vedere că pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în zona cartierului Bavaria, au fost frecvente accidentele rutiere, la recomandarea Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, am decis împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Tehnice CJ Sibiu să montăm aceste calmatoare, pentru ca șoferii să reducă viteza de deplasare și astfel să se evite riscul producerii accidentelor  de circulație”, spune președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, potrivit unui comunicat al CJ Sibiu.

Autoritățile anunță că și pe alte drumuri județene unde riscul de producere al accidentelor rutiere este ridicat vor fi montate astfel de calmatoare.

Sursa foto: CJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2816

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion Ionescu

Acum 1 an

Păcat că în loc de soluții reale precum lățirea drumului, separatoare de sens și eventual camere wireless care să îi demaște pe cei care merg foarte aiurea și să li se poată trimite amenzi se preferă o soluție care efectiv strică suspensiile și posibil și alte elemente la mașini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus