Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Strada Octavian Goga, închisă parțial traficului. Continuă lucrările de modernizare a Stadionului Municipal

Strada Octavian Goga, închisă parțial traficului. Continuă lucrările de modernizare a Stadionului Municipal

Primăria Sibiu anunță că lucrările de modernizare a Stadionului continuă, în următoarea perioadă fiind planificată instalarea elementelor metalice pe care se va construi acoperișul tribunei oficiale. Astfel, vor exista modificări în trafic, se va închide circulația auto pe strada Octavian Goga, între sensul giratoriu de pe strada Nicolae Olahus și strada Dimitrie Anghel, în perioada 12 aprilie - 29 octombrie 2021. De asemenea, circulația va fi închisă și pe Aleea Mihai Eminescu, între Hotel Parc și strada Titu Maiorescu, inclusiv parcarea din fața Stadionului.

În această perioadă, circulația se va face pe rute ocolitoare. Pe Calea Dumbrăvii, tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel, se va crea o bandă pentru mașinile care se deplasează dinspre bulevardul Mihai Viteazu sau Școala de Înot spre str. Dimitrie Anghel. Astfel se creează accesul spre strada O. Goga. Locurile de parcare aflate pe partea dreaptă de pe Calea Dumbrăvii, între sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel (în această direcție) se vor desființa.

„Autovehiculele care circulă pe Calea Dumbrăvii spre Piața Aurel Vlaicu nu vor putea vira la stânga pe str. Dimitrie Anghel, ci vor trebui să parcurgă sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și apoi să se înscrie pe banda nou creată spre str. Dimitrie Anghel.

Aceste modificări în derularea traficului vor devia traseul de transport public nr. 15 care va circula pe o rută modificată: ...B-dul Mihai Viteazul – Calea Cisnădiei – str. Gheorghe Dima – Calea Dumbrăvii – str. Alexandru Vlahuță – str. Octavian Goga – str. Avrig”, transmite Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

Totodată, autobuzele nu vor mai ajunge în stația “ Sala Transilvania”, cea mai apropiată stație alternativă fiind “Lămâiței”, de pe Calea Cisnădiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Genoveva Frecățeanu

Acum 2 ani

Noi traim de peste 40 de ani la Geneva si privim cu invidie la dezvoltarea Sibiului, la santierele extraordinare din acest oras si ne minunam de bunastarea si de lucrarile de proportii care se deruleaza la dumneavoastra! Noi si cu inca 17 familii din Elvetia si Suedia vrem sa ne mutam la Sibiu pentru ca tarile noastre sunt cu mult sub investitiile si clarviziunea de la Sibiu!
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

daca e la misto e bun mesajul!

Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Poate ne spune primăria anul când va fi gata stadionul ...dupa unele statistici se spune că celebrul stadion va fi gata în momentul când v-a dispare echipa de fotbal!!..ajungem ca bulă cu piticul, îi lungim picioarele sau îi tăiem plua..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus